Sluiten

Online buy ray ban outdoorsman polarized

 Buy discount ray ban outdoorsman polarized in our online ray ban shop,all are factory price,Enjoy fast shipping and good customer service.

 

UV index lens UV factor, maar hoe hoger ray ban outdoorsman black de index, hoe beter. Een merk glazen Jiefangbei flagship store manager Muxue Fei vertelde de Chongqing Evening News reporter, UV-index is over het algemeen het meest geschikt 380-400, te hoog is zal het helderheid van invloed in de lens, leerling in het verleden onder omstandigheden met weinig licht zal vergroten, zal het absorberen meer schadelijke stralen. De markt staat bekend om meer dan tien keer het aantal UV400 zonnebrillen, Muxue Fei uitgedrukt index Zodra u bij dit niveau is de ultraviolette band overschreden, maar niet UV.
"In het algemeen, de productiekosten, zo niet bedoeld om low-end ray ban outdoorsman polarized lijn van het merk opticien doen, zonnebrillen 100 yuan kwaliteit is zeer verdacht." Muxue Fei adviseerde het publiek moet proberen om een ​​zonnebril in de reguliere winkels of winkelcentra kiezen aankoop, zorg ervoor om te controleren bij het kopen van een zonnebril of zonder certificering.
Hoe om te kopen
Fly Sunglasses
Identificatie van beroepsorganisaties, niet ray ban 4147elke consument heeft voorwaardelijke operaties, Muxue Fei identificatie zonnebrillen bieden een aantal kleine staatsgreep.
1, het geval van polarisatoren, kan de lens positief telefoon of computer scherm (het moet een liquid crystal display), evenwijdig aan de lens en het beeldscherm, en dan langzaam draaien de lens, polarisator weergave real time via de lens ray ban outdoorsman op een bepaalde rotatiehoek Het licht zal aanzienlijk worden gedimd, niet andersom polarisator.
2, voor het kopen polarisator kan worden gekocht online polarisator indicatorpapier, elk ongeveer een dollar kan worden hergebruikt. Draag de echte test papieren polarisator kijken met het blote oog niet kunt zien een patroon, kan rayban 4147 een niet-gepolariseerd licht microscopie niet zien het patroon.
3. De selectie van parasols twee lenzen kan observeren zonder kleur, kan de kleur niet evident zijn gekwalificeerde producten.
Hoe te zonnebril kiezen?
Children's zonnebril
In een grote, professionele winkel om een ​​bril voor de kinderen te kopen, de prijs is over het algemeen 100-300 yuan. De beste keuze voor alziend glazen, kan gepolariseerde bril gezichtsvermogen beïnvloeden, oh baby. Frame moet platen, rubber ray ban 4147 black en andere mindere kwaliteit materiaal te kiezen.