Sluiten

Offer ray ban 4147 online

Clearance ray ban 4147,all rayban 4147 are wholesale price,with high quality and good customer service.
  

 

10 zonnebril Competition
Zonnebril, echt anti-UV het? Verschillende ray ban 4147 rangen van zonnebrillen, UV-bescherming is er een verschil? Om deze reden, de Chongqing Evening News reporter speciaal verzameld 10 verschillende prijzen zonnebrillen experiment.
Methoden:
1, de secties waren bedekt met een zonnebril in een speciale test UV kleurenfilm
2, bestraald twee minuten met een professionele violet licht. Violet licht kan ultraviolet lichtstraal uit te zenden, UV kleur film zou hebben gereageerd op de omvang van de kleurverandering te oordelen lens UV effect. Hoe donkerder ray ban outdoorsman het effect van UV erger.
Chongqing Evening News reporter zag, in de afwezigheid van enige zonnebril lens cover, kleur film in minder dan 10 seconden violet licht blootstelling had al verschenen in een donker beeld van het litteken, "als er een lichte kleur verandering is het normale bereik, de kleurverandering te groot is, de basis geen UV-effect. "zei dat op dit moment de markt is verdeeld parasols en een zonnebril polarisator rayban 4147 twee, in het algemeen, onder dezelfde voorwaarden, hoe beter het effect van UV polarisatoren. De kleuren van UV weinig effect.
In de afgelopen dagen, de Chongqing Evening News reporter bezocht de Liberation Monument, guanyinqiao district, enz., In aanvulling op de grootschalige winkelcentra en winkels verkopen zonnebril, sommige dames, worden individuele boxen ook de verkoop van de verschillende kwaliteiten van zonnebrillen. ray ban 4147 black "In de tweede helft, de zonnebril omzet bijna verdubbeld in de eerste helft, de meerderheid van de klanten met het jonge meisje. 'Liberation Monument Plein Ladies Linjiangmen een kraam eigenaar zei, zonnebrillen winkel prijs van tientallen dollars tot honderden per maand, ongeacht wat kwaliteit zonnebril UV-bescherming.
Chongqing Evening News reporter ray ban outdoorsman polarized zag bijna elke anti-UV zonnebril UV400 etiket op elk stuk, waarbij een prijs van 300 yuan zonnebril baas bekend als de UV-index is het aantal keren dat andere lenzen, maar toen verslaggevers gevraagd over specifieke index baas, maar kon geen antwoord geven.
Onlangs heeft de oogarts Daping Ziekenhuis, vice-president, zei ziekenhuis ray ban outdoorsman black, moet UV glazen anti-UV380 UV-coëfficiënt boven, om UV-film te vormen, en deze bril hebben een UV-identificatie.