Kopen ray ban zonnebril online

Online verkoop ray ban zonnebril, bieden allerlei Ray Ban zonnebril,kunt u uw favoriete choise
bril ray ban,al zijn in de fabriek prijs en kwaliteit te beloven.

Vrouwen zonnebril
Kleur, licht gekleurde zonnebril om de actie van het zonlicht zo goed als parasols te blokkeren, kiest grijs of oranje lenzen, een grijze lens kan maximaal object kleur te behouden, amber lenzen kunnen filteren ray ban wayfarer kopen blauw licht.
Heren zonnebril en gepolariseerd licht microscopie
Voor mannen, de keuze van glazen in aanvulling op kwaliteit aan de grens over te steken, maar bij verschillende gelegenheden om een ​​bril te kiezen is koning.
De heer Chen is chauffeur een bedrijf ray ban zonnebril eigenaar, wil een zonnebril te kopen in de afgelopen dagen, "hete zomer komen, sterk zonlicht verblindend, zonnebrillen moeten van tevoren voor te bereiden." Echter, in een paar winkels Na de optische winkel, een beetje Fan Yun Chen: "optische winkel verkoper zei, en de gewone zonnebril gepolariseerde zonnebril zonnebril van de punten, evenals zwart-wit en kleur, en zelfs gradiënt van 500 graden van bijziendheid mijn ogen, echt bang. Kies de juiste zonnebril kan niet van invloed op de aandrijving lijn van het zicht. ray ban winkel "Hoe een zonnebril kiezen? Zonnebril auto Welke voorzorgsmaatregelen? Onlangs, deze reporter een onderzoek gestart.
Optometristen: optionele gradiënt zonnebril
Wuhan Inter bril bijziendheid onderzoeker, optometristen die kan slijtage zonnebril weerstaan ​​aan ultraviolette straling op het netvlies en de lens van de oogletsel, trage vermijden of te voorkomen dat het ontstaan ​​van staar. Hij suggereerde dat de intense zomerzon, mensen moeten gaan dragen van een zonnebril, maar probeer niet om binnen te dragen. "Het dragen van een zonnebril moet het evenredigheidsbeginsel volgen, mag niet leiden tot fris, leuk en overmatige slijtage, vooral voor jongeren, kan niet binnen een zonnebril dragen, omdat binnen zichtbaar licht ontwikkeling oog kan stimuleren." rayban zonnenbril Aldus Su Wuan.
Voor bestuurders bijziend heer Chen, Su Wuan aanbevolen om contactlenzen te dragen, draag dan een zonnebril. "Als de bestuurder niet contactlenzen, oogontsteking, op het dragen van een bril, plus een clip kan dragen.", Zegt Su Wuan, afhankelijk van de situatie van de ogen van elke bestuurder, maken verschillende keuzes.
Geen driver bijziende ogen, Su Wuan brillen ray ban aanbevolen om kleur zonnebril kiezen, want het zal van kleur veranderen afhankelijk van de intensiteit van het ultraviolet licht, het is meer gebruiksvriendelijk ontwerp. "Er is een gradiënt zonnebril, meer in lijn met de behoeften van Wuhan bestuurder, omdat er een aantal verkeerstunnel in Wuhan, als de zon sterk is, in de tunnel op het moment, de bestuurder aan de voorkant kan tijdelijk niet duidelijk, als de kleurdiepte te slijten ondiep gradiënt zonnebril, de bestuurder gewoon Yipiao ogen naar beneden, kunt u de weg te zien. "Suwu Een out zonnebril, laat verslaggevers proberen, echt het effect van wat hij zei.
Tenslotte Suwu Een benadrukte dat: "De bril ray ban bestuurder niet kan dragen donkere zonnebril, het dragen van donkere zonnebril, omdat de vertraging kan veroorzaken visuele, zijn er veiligheidsrisico's."